Utolsó lehetőség, hogy meglévő Media Composeredet frissítsd

Magyarországi Avid Everywhere konferencia
2017-11-10
Avid S6 bemutató
2017-11-10

Az AVID megváltoztatta a Media Composer támogatási (support) rendszerét.

Ha Media Composer  tulajdonos vagy és jelenleg nem rendelkezel AVID támogatással, de igénybe szeretnéd vennni az ezzel járó előnyöket, akkor a 2014. év végéig tudod ezt csak megtenni. Ha kicsúszol a határidőből és a jövőben szeretnéd a legújabb Media Composer-t magadévá tudni, abban az esetben teljes áron kell, hogy megvásárold (vagy béreld) a szoftver-t.

A feliratkozás (support díj) évente $299 USD összegbe kerül, melyért cserében a vásárlás napjától számított egy éven keresztül igénybe veheted az olyan szolgáltatásokat mint szoftverfrissítések, és a Avid szakértői csapat támogatása (angol nyelven), ha segítségre lenne  szükséged. Ha az elmúlt időszakban nem frissítetted Media Composer-edet  (vagyis v6.5-nél régebbi kiadással rendelkezel, esetleg valamely Xpress verziód van), akkor az AVID támogatás megújítási rendszeréhez történő csatlakozással egyidőben frissítheted a liszenszedet  v8-as verzióra. Az egy éves időszak leteltét követően a szoftver természetesen továbbra is működni fog, de annak érdekében, hogy azt követően is megkapd az új funkciókat és a támogatást, az időszak letelte előtt hozzá kell járulj a support automatikus megújításához, ami évente ismét $299 USD összegbe kerül.

A hivatalos tájékoztatás az alábbi linken érhető el:

http://www.avid.com/static/resources/common/documents/datasheets/Media_Composer/Media_Composer_License_Comparison_Guide_cs_A4.pdf

Egy kis infografika. Mi mennyibe kerül.avid MC licenc