Termékeink

Panasonic AJ-PX270
2017-11-10

Avid Media Composer

Műsorszerkesztés könnyedén és gyorsan.

Kategóriák: ,

 High-res forrásokból felgyorsított HD tartalom előállítás

A folyamat közben a képkockák feletti teljes kreativitás megőrzésével. Az új FrameFlex tool és LUT támogatás segítségével könnyedén képes 2K, 4K illetve 5K média tartalmak HD felbontású előállítására, nincs szükség többet az időigényes transzkódolásra és átméretezésre.

Az automatizációjának köszönhetően maximalizálja a kreatív munkára fordítható időt

A média folyamatokat a háttérben futtatja. Az új ‘Dynamic Media Folders’ szolgáltatás segítségével a másoló, konszolidáló és transzkódoló feladatok, klippek csoportjain automatikusan futtathatók a háttérben, így editálás közben nem szükséges várakozni, illetve mostantól az Avid média menedzsment kezeli az AMA-linkelt fájlokat is.

Valós-idejű gyártás mindenhol

Az Interplay verzió képes kapcsolódni az Avid Interplay és Interplay Sphere rendszerekhez, így lehet editálni, szinkronizálni illetve megosztani a projekteket és média tartalmakat az interneten keresztül, bárkivel a világon. Ezáltal lehetőség nyílik a távoli, közös munkára.

Új Master Audio Fader!

Segítségével az egész program hangvezérlését szabályozhatjuk és plugineket inzertálhatunk az effekt beállításhoz. A ‘Clip Gain’ funkcióval a kiválasztott klipnek tudjuk állítani a hangszintjét, függetlenül a sáv-alapú automatizációtól.

A hangcsatornán bekapcsolható hullám alak kijelzés generálásra nem kell többé várni, a szoftver cache file-ban tárolja azt, illetve újra generálásnál a háttérben képes azt elvégezni

Megszűnik az Avid Symphony, mint önálló termék, helyette külön megvásárolható symphony opció áll a vásárlók rendelkezésére