Termékeink

Media Composer | Ultimate 1-Year Subscription NEW
2021-04-26
SymplySPARK Desktop 8 Bay Thunderbolt 3 RAID 48TB
2023-04-18

Media Composer 1-Year Subscription NEW

1 éves Media Composer előfizetés

Cikkszám: 9938-30115-00 Kategóriák: , Címkék: ,

Az Avid Media Composer professzionális videoszerkesztő szoftvert ACE-tanúsítvánnyal rendelkező eszközökkel és időtakarékos munkafolyamatokkal tervezték. Segítségével a felbontásokat SD-től 8K-ig és feljebb, HDR-t, sztereoszkópikus 3D-t, valamint fájlformátumok, kameraformátumok és kodekek széles választékát átkódolás nélkül tudja szerkeszteni.

A 64 bites teljesítményt, az Avid DNxHR és az Avid Resolution Independence technológiákat, valamint a háttérben történő megjelenítést és átkódolást kínáló Media Composer lehetővé teszi, hogy hatékonyan dolgozzon nagy felbontású fájlokkal, nagy kapacitású adathordozókról. A program több videósáv, vizuális effektusok, green-screen kompozitok, mozgáshatások, átmenetek, fényelő eszközök, grafikus feliratok és animációk használatát is lehetővé teszi. A multicam felvételek szerkesztését és a nem kreatív munkafolyamatok (transcode, render) automatizálását is támogatja.

Az alkalmazás lehetővé teszi akár 64 hangsáv rögzítését, szerkesztését és keverését 7.1 csatornás térhangzásban, csoportok létrehozását a dialóg, a foley, a zene és a zörejek könnyebb keveréséhez. A hangsávok szerkesztéséhez ugyanazokat a plug-ineket tudja használni, mint az iparági sztenderdnek számító Avid Pro Tools alkalmazásban.

Brand

Avid

avid.com