Magyarországi Avid Everywhere konferencia

Utolsó lehetőség, hogy meglévő Media Composeredet frissítsd
2017-11-10

Az Avid új stratégiai jövőképe: az Avid Everywhere, a média- és szórakoztatóiparban. Középpontjában áll “a kreatív szakemberek és média szervezetek kapcsolata a közönséggel”, most még erőteljesebb, hatékonyabb, együttműködőbb és jövedelmezőbb módon. A vállalat bemutatta az NAB 2014 kiállításon, Las Vegas -ban, az új Avid Media Central Platform -ot valamint számos új moduláris applikációt, melyek együtt képviselik a legnyitottabb, a legintegráltabb, és legrugalmasabb média gyártási és disztribúciós környezetet az iparágban. Többek között erről, illetve még sok minden másról szólt a President Hotel -ben a Snitt Stúdióval közösen tartott magyarországi első Avid Everywhere konferencia.

A több mint 25 éve létező Avid vállalat, mára egy hatalmas nemzetközi vállalattá nőtte ki magát, mely már rég nem csak a Media Composer non-lineáris vágó szoftveréről ismert, hanem sok más egyéb szoftver fejlesztéséről, rendszeréről, eszközéről is. Idén pedig bemutatta globális rendszerét az Avid Media Central Platform -ot.

Az Avid Everywhere stratégiai jövőképére alapozva az Avid újra rendszerezte a meglévő hardver és szoftver termékeit illetve bevezetett új megoldásokat három fő kategóriába sorolva, mindegyik a Media Central Platformra épül. Helyi és felhő alapú telepítési opciókkal, valamint az előfizetéses (subscription), állandó (perpetual), és vállalati “csomag” alapú (floating) liszenszelési lehetőségekkel az ügyfeleknek most már több választási lehetőségük van arra, hogy hogyan használják az Avid megvalósításokat.